Filters
Preferences
Zoek

Filet biefstuk

€31,00 per kg

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Stergyros

Stergyros

€14,50 per kg €14,50 per kg

Kipgyros met marinade van het huis.

Afbeelding van Ribben

Ribben

€7,80 per kg €7,80 per kg

Sappige stukken varkensvlees met been.

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€14,95 per kg €14,95 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Gekookte rundstong

Gekookte rundstong

€31,00 per kg €31,00 per kg

Gekookte tong wordt beschouwd als orgaanvlees van het rund. Voor gebruik als charcuterie wordt de tong eerst gepekeld en daarna gekookt.

Afbeelding van Videevulling

Videevulling

€17,80 per kg €17,80 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.