Gemarineerde kippenbil. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.
Lasagne volgens eigen recept.
Typisch voor Filet d'Anvers of gezouten rundsfilet is dat men gebruikmaakt van de spier van het muisstuk, een zeer mager, maar ook vrij taai stuk vlees. Het vlees wordt gepekeld, gerijpt en ten slotte gerookt.
Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.
Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.
Heerlijke, zacht smakende en snijvaste paté met fijne structuur. Blokpaté wordt bereid met verse lever en spek aangevuld met mager varkensvlees en een eigen kruidenmix. De paté is in tunnelvorm en omgeven door een spekrand.